Coogee

Renovate or move? This was the question reverberating in the clients mind as they considered their available options. With a grown-up family, the space requirements provided by their current 20 year old home no longer adequately met their needs.

Evolution were invited to make meal times exciting again, create more space for the family to interact and live, and add a finishing touch with all new appliances. Working with the client to understand how they live their lives, our design included remodelling the dining room into a scullery. The result is a refreshing amount of bench space to create inspiring food for the family, complete with ample drawers and cupboards accommodating all a family need. Evolution added a light colour scheme contrasted perfectly by the wooden feature in the island, culminating in a welcoming sense of flow as the new space is integrated into the whole house.

Show more

would you like to
talk about your project?

contact us Call Us