Fairbairn Rd, Coogee

Renovate or move? This was the question reverberating in the clients mind as they considered their available options. With a grown-up family, the space requirements provided by their current 20 year old home no longer adequately met their needs.

  • Design Evolution Custom Homes
  • Status Completed
  • Scope Renovation
  • Photography Dion Robeson

Evolution were invited to make meal times exciting again, create more space for the family to interact and live, and add a finishing touch with all new appliances. Working with the client to understand how they live their lives, our design included remodelling the dining room into a scullery. The result is a refreshing amount of bench space to create inspiring food for the family, complete with ample drawers and cupboards accommodating all a family need. Evolution added a light colour scheme contrasted perfectly by the wooden feature in the island, culminating in a welcoming sense of flow as the new space is integrated into the whole house.